Lagu Dangdut

Download Lagu Tretes Dadi Kenangan Nella Kharisma (6.99 MB) Free Download

Lagu Nella Kharisma – Tretes Dadi Kenangan





Download audio mp3 lagu Nella Kharisma Tretes Dadi Kenangan (6.99 MB) kualitas bagus, lagu ini dirilis pada tahun 2019, anda juga dapat melihat lirik lagu Nella Kharisma Tretes Dadi Kenangan dan streaming video musiknya, download juga lagu terbaru lengkap.

Deskripsi:
Title : Nella Kharisma ‘Tretes Dadi Kenangan’
Album : Nella Kharisma ‘Tretes Dadi Kenangan’ – Single
Date : Tahun 2019
Size : 6.99 MB
Duration : 4:51
Type of file : Audio Mp3
Audio summary : mp3, 44100 Hz, stereo, s16p





Link Download:
Download Mp3





Lirik Lagu Nella Kharisma – Tretes Dadi Kenangan

tretes seng dadi kenangan
nalikane andum katresnan
sliraku lan sliramu nyawiji kebak rindu
ademe howo nggeget ning lambeku

kelingan manis eseme
dekik pipi nambah kangenku
tresnoku lan tresnomu
nyawiji tanpo kelu
roso pisah seng tak gugu

padang sinar rembulan seng dadi saksi bisu
kok aras pipiku aku pasrah sliramu
tretes dadi kenangan seng dadi saksi bisu
iling janji manismu neng villa nomeer satu

padang sinar rembulan seng dadi saksi bisu
kok aras pipiku aku pasrah sliramu
tretes dadi kenangan seng dadi saksi bisu
iling janji manismu neng villa nomeer satu

gusti kuatno atiku
gusti sabarno atiku
tresnoku seng tak jogo
nganti tekan balimu
tresnomu seng tak tunggu
nganti tekan balimu

tretes seng dadi kenangan
nalikane andum katresnan
sliraku lan sliramu nyawiji kebak rindu
ademe howo nggeget ning lambeku

kelingan manis esemu
dekik pipi nambah kangenku
tresnoku lan tresnomu
nyawiji tanpo kelu
roso pisah seng tak gugu

padang sinar rembulan seng dadi saksi bisu
kok aras pipiku aku pasrah sliramu
tretes dadi kenangan seng dadi saksi bisu
iling janji manismu neng vila nomeer satu

padang sinar rembulan seng dadi saksi bisu
kok aras pipiku aku pasrah sliramu
tretes dadi kenangan seng dadi saksi bisu
iling janji manismu neng villa nomer satu

gusti kuatno atiku
gusti sabarno atiku
tresnoku seng tak jogo
nganti tekan balimu
tresnomu seng tak tunggu
nganti tekan balimu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *