Lagu Dangdut

Download Lagu Pamer Bojo Via Vallen (7.34 MB) Free Download

Lagu Via Vallen – Pamer Bojo





Download audio mp3 lagu Via Vallen Pamer Bojo (7.34 MB) kualitas bagus, anda juga dapat melihat lirik lagu Via Vallen Pamer Bojo dan streaming video musiknya, download juga lagu terbaru lengkap.

Deskripsi:
Title : Via Vallen ‘Pamer Bojo’
Album : Via Vallen ‘Pamer Bojo’ – Single
Size : 7.34 MB
Duration : 5:05
Type of file : Audio Mp3
Audio summary : mp3, 44100 Hz, stereo, s16p





Link Download:
Download Mp3





Lirik Lagu Via Vallen – Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *