Lagu Dangdut

Download Lagu Kapten Oleng Nella Kharisma (7.60 MB) Free Download

Lagu Nella Kharisma – Kapten Oleng




Download audio mp3 lagu Nella Kharisma Kapten Oleng (7.60 Mb) kualitas bagus, lagu ini dirilis pada 12 Agustus 2019, anda juga dapat melihat lirik lagu Nella Kharisma Kapten Oleng dan juga dapat melihat streaming video musiknya, download juga lagu terbaru lengkap, download lagu lainnya di sini.

Deskripsi:
Title : Nella Kharisma ‘Kapten Oleng’
Album : Nella Kharisma ‘Kapten Oleng’ – Single
Date : 12 Agustus 2019
Size : 7.60 Mb
Duration : 5:16
Type of file : Audio Mp3
Audio summary : mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s



Link Download:
Download Mp3



Lirik Lagu Nella Kharisma – Kapten Oleng

Tegane atimu gawe tatu ning atiku
Derese eluh iki mergo kowe sing njalari
Lamise janjimu koyo ombake banyu
Gede bantere alun nanging ra iso di gugu

Kroso ning awakku njobo loro njero ngilu
Mikirke anggonmu sing mbubrah kahanan uripku
Aku kudu piye yen wis dadi koyo ngene
Tak cobo nglalekke arep nganggo coro opo wae

Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono tresno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Wes biasane aku mok larani
Saiki pengenmu piye yen ngeneki
Ngalor ngidul golek tombo
Sokor sokor oleh gantine tresno

Senajan iki mung sedelo
Yo wes ora popo sing penting wes ra kroso
Kroso larane lali ro slirane
Sing wes gawe atiku oleng wae

Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Mabur duwur atiku tambah ajur
Kelingan kowe wes mendingan tak kubur
Ojo meneh tak tandur aku wes kesel jujur
Atiku iki mung mbok ulur ulur

Saiki kowe pancen iso mbalelo
Rasakno mengko yen aku uwes lungo
Sopo sing bakal ngampet loro di sio sio
Kowe mesti oleh piwalese tresno

Tak akoni larane tembus neng ati
Sekarang tlah hilang semenjak kaptenku datang

Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Kapten aku pengen oleng mergo tresno wes ra kajen
Kapten ben kabeh kelalen aku pengen oleng
Kapten gek ndang wenehono treno ben ra nyesek neng dodo
Tombo teko loro lungu senajan mung sedelo

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *