Lagu Dangdut

Download Lagu Kalung Emas Didi Kempot (6.34 MB) Free Download

Lagu Didi Kempot – Kalung Emas




Download audio mp3 lagu Didi Kempot Kalung Emas (6.34 Mb) kualitas bagus, lagu ini dirilis pada 17 Agustus 2019, anda juga dapat melihat lirik lagu Didi Kempot Kalung Emas dan juga dapat melihat streaming video musiknya, download juga lagu terbaru lengkap, download lagu lainnya di sini.

Deskripsi:
Title : Didi Kempot ‘Kalung Emas’
Album : Didi Kempot ‘Kalung Emas’ – Single
Date : 17 Agustus 2019
SIze : 6.34 Mb
Duration : 4:24
Type of file : Audio Mp3
Audio summary : mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s



Link Download:
Download Mp3



Lirik Lagu Didi Kempot – Kalung Emas

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *